Enric I. Canela

Segons publica Expansión, Cristina Garmendia ha incidit en la “aposta” del Govern central, “malgrat les dificultats econòmiques”, en les seves polítiques educatives i socials, “per a un canvi dels patrons econòmics”.

Per aquesta raó, la ministra ha assegurat que “no hi haurà retallades en els pressupostos per a recerca, desenvolupament i innovació”. Ha assenyalat també que “és un moment per dur a la reflexió a molts dels sectors que no estan pel canvi”, encara que ha matisat que en alguns d’ells s’aprecia un “acostament” a aquest model de creixement econòmic.

Una bona notícia tot i que m’ensumo que s’estan fent algunes retallades durant el 2008. M’agradaria veure el pressupost executat del 2008. Clar que el canvi de ministeri sempre pot provocar aquest tipus d’efectes. Seria bo que es confirmessin les paraules de la ministra sense perdre la part del 2008 no executada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació