Enric I. Canela

Ahir en parlava de la denúncia feta pel Joves Investigadors a la gestió dels ajuts del Ministeri de Ciència i Innovació a Problemes en els ajuts al personal investigador. Avui podeu veure la notícia més desenvolupada a La Gaceta de los Negocios.

Caldrà veure la resposta del ministeri a aquesta denúncia.

2 respostes a “Més sobre els problemes en els ajuts al personal investigador”

  1. a 21 ag. 2008 a les 12:03 Ignasi

    Això és vergonyós. Independenment que els programes estiguin bé o no (que no ho sé) si fas un programa, al menys que funcioni bé!!! i se suposa que han de promoure l’excel’lència acadèmica … a través de la txapussa burocràtica?

  2. a 21 ag. 2008 a les 6:06 enriccanela

    Ignasi,
    Aquesta no la sabia, però forma part de la tradició. No hi ha manera que facin els programes bé. La base de dades de centres és caòtica, de fa molts anys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació