Investigar i educar


Enric I. Canela

Llegeixo a El País una article de Ángel Rupérez, escriptor i professor de Teoria de la Literatura en la Universitat Complutense de Madrid. Es titula Investigar i educar.

Es tracta d’un article ponderat, que demana que no es relegui l’educació a un segon pla, demana que la universitat pública no només consideri útil allò que tingui rendiments econòmics palpables i inútil tot allò que no els tingui.

Un bon article que subscric.

2 respostes a “Investigar i educar”

 1. a 23 ag. 2008 a les 11:32 Anna

  Hola Enric

  Un article molt bó que comparteixo en tots els seus punts. Si només es busca el benefici econòmic i s’oblida la part social i humanista, les universitats, perderan la seva essència i les persones, la seva capacitat analítica i crítica.

  Gràcies per compartir-lo.
  Anna

 2. a 23 ag. 2008 a les 12:40 enriccanela

  Hola Anna,
  El concepte d’universitat és aquest i cal defensar aquests principis. La recerca com a sistema de promoció i ara el tema de la transferència de coneixement posen en risc l’essència de la universitat.
  Gràcies pel comentari.
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació