Barcelona i el Monopoly


Enric I. Canela

Recordo que ara fa mesos, el 27 de gener, escrivia en aquest bloc: Barcelona al Monopoly. Deia aleshores que ja podíeu votar per elegir 20 de les 22 noves propietats que tindrà la nova edició mundial del popular joc. En total, hi van haver 70 ciutats candidates entre les quals estava Barcelona. També estava Madrid. Us demanava el vot. Finalment Barcelona, segons comentava 3cat24.cat va resultar triada, única del món hispà. No hem guanyat, altres han votat molt més, però hem quedat bé.

Després de la votació i en aquest ordre, les ciutats que hemtriat han estat: Mont-real, Riga, Ciutat del Cap, Belgrad, París, Jerusalem,Hong Kong, Pequín, Londres, Nova York, Sydney,Vancouver, Xangai, Roma Toronto, Kiev, Istambul, Atenes, Barcelona, Tòquio, Taipei i Gdynia

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació