Enric I. Canela

Feia dies que ho sabia, era una cosa pràcticament anunciada. Avui ho he llegit a El Periódico i El País. El rector de la UAB, Lluís Ferrer, renunciarà a acabar el seu mandat al capdavant de la universitat, que expira el novembre del 2009. En conseqüència se celebraran eleccions a rector a finals d’aquest any.

Les raons són diverses, però cal entendre que a la pràctica Lluís Ferrer porta ja els vuit anys de mandat i a banda del lògic cansament, ara toca iniciar tots els nous ensenyaments adaptats a Bolonya i creu convenient deixar pas a un nou equip. Lluís Ferrer ha estat criticat, segur que ha comès errors, però des de la meva allunyada, encara que informada opinió, ha estat, és, un bon rector.

4 respostes a “Aviat eleccions al rectorat de la UAB”

 1. a 28 ag. 2008 a les 6:47 No enganyis al personal...

  Enric Canela, candidat convergent al Rectorat de la UB i amic íntim del Cercle d’Empresaris i del Grup Hayek a l’Especial Bolonya, que encara li fa bombo del seu blog neoconservador?

  Però no us adoneu que aquest home només fa crítica del Govern per a desestabilitzar? I això no significa que no hi hagi dades certes en els seus plantejaments, però la conclusió sovint fa tuf d’ultraliberalització.

  Carai quins troskos més transparents i desvergonyits… SE OS VE EL PLUMERO, ARCHIIZQUIERDISTAS!

  Firma: “Que no estamos tan mal hombre!”

 2. a 28 ag. 2008 a les 6:58 enriccanela

  Moltes gràcies anònim.
  M’agrada opinar, tens la mateixa opció. És evident que estic totalment en contra dels plantejaments soviètics d’alguns dels que us manifesteu sota la mascara de l’anonimat.
  El que si que no soc és amic del Cercle d’Empresaris ni formo part del Grup hayek tot i pensar que tenen raó en moltes coses.
  Neoconservador? Conservador bé de conservar, no? Em sembla que no. Liberal, molt.

 3. a 28 ag. 2008 a les 7:47 Joan Gil Oliveras

  Ja t’ho vaig dir… XD

 4. a 28 ag. 2008 a les 8:39 enriccanela

  Joan,
  Cert i ja saps que m’ho vaig creure. Molt lògic. Set anys + un, més els anys de vicerector són molts i cremen. És relativament jove i si no fa un cop de cap està científicament acabat. Ha de marxar fora per reciclar-se. És difícil tornar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació