Enric I. Canela

El Consell de Ministres ha aprovat l’establiment del caràcter oficial d’un total de 107 títols de Grau i la seva inscripció en el Registre d’Universitats, Centres i Títols.

Sens dubte, un fet històric de l’educació superior a Espanya ja que es tracta dels primers títols de Grau adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior que han rebut l’informe favorable de la ANECA i la resolució de verificació positiva per part del Consell d’Universitats, i han estat autoritzats per les Comunitats Autònomes.

La distribució d’aquestes titulacions per branques de coneixement és la següent: Arts i Humanitats, 10; Ciències, 6; Ciències Socials i Jurídiques, 52; Enginyeria i Arquitectura, 26 i Ciències de la Salut, 13.

El Ministeri de Ciència i Innovació dóna així un pas important emmarcat en la denominada Estratègia Universitat 2015, una estratègia nacional per l’excel·lència, la competitivitat i la internacionalització del sistema universitari que pretén situar a les nostres millors universitats entre les més punteres d’Europa.

Dintre d’aquests 107 títols figuren els aprovats avui mitjançant altre acord del Consell de Ministres pel qual es dóna el vist-i-plau a l’establiment del caràcter oficial de Graduat o Graduada en Medicina de la Universitat de Navarra, i de Graduat o Graduada en Educació Infantil, Graduat o Graduada en Educació Primària i Graduat o Graduada en Treball Social de la Universitat Pontifícia Cometes de Madrid.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació