Enric I. Canela

El Consell de ministres ha aprovat el Reial Decret pel que es nomena Director de l’Institut de Salut Carlos III a José Jerónimo Navas Palacios.

Va néixer el 10 de gener de 1948 a Melilla, és Doctor en Medicina per la Universitat Complutense de Madrid. En la seva activitat docent va ser Professor d’Anatomia Patològica en la Universitat Complutense de Madrid i Catedràtic en la Universitat Autònoma de Barcelona, a més d’en la Nothwesterm University, de Chicago. Ha estat Cap de Secció d’Anatomia Patològica en l’Hospital 12 d’Octubre de Madrid i Cap del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitai Germans Trias i Pujol, de Barcelona, del que va ser Director Mèdic i Director Gerent. Va ser Director Cientific de l’Institut Catalá de la Salut i actualment era Director del Programa de Recerca i Innovació en Ciències de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació