Enric I. Canela

El Punt del dissabte publicava que entre les quatre primeres universitats amb més producció científica de l’Estat hi ha tres universitats dels Països Catalans, segons un informe de la Fundació Coneixement i Desenvolupament, patrocinada per Banesto. Són la Universitat de Barcelona, l’Autònoma i la de València. Aquestes tres universitats van generar 6.853 documents, una xifra que representa un alt percentatge respecte al conjunt d’universitats de l’Estat espanyol. A més, de tots aquests documents, 5.822 han estat esmentats en revistes científiques ja que han estat considerats d’interès segons les normes d’impacte derivat del Journal Citation Reports, que mesura la importància d’una publicació científica segons el nombre de citacions que han rebut els articles durant els darrers dos anys.

De fet aquesta notícia ja ha anat apareixen en diferents diaris, de diferent forma segons l’origen del diari en qüestió, durant aquest estiu. N’he parlat a: La producció científica i El rànquing de les universitats de l’Estat segons la Fundació CyD, des d’on podeu trobar la font original.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació