L’espanyol en perill


Enric I. Canela

El País de dissabte publicava que els alumnes catalans de 16 anys tenen un nivell de castellà lleugerament millor que de català. Així ho acrediten les respostes a una enquesta feta a 1.500 estudiants d’últim curs d’ESO feta pel consell d’Avaluació del Sistema Educatiu, de la Generalitat, que presideix el catedràtic de la Universitat de Barcelona Joaquim Prats.

Aquest article fa referència al capítol 6: Resultats de l’estudi sociodemogràfic i lingüístic (Estudi sociodemogràfic i lingüístic de l’alumnat de 4t d’ESO de Catalunya) del document Avaluació de l’educació secundària obligatòria 2006. Avançament de resultats. juny 2008:

Caldrà que el Ministeri d’Educació i Cultura prengui cartes en aquest assumpte perquè les diferències a favor de l’espanyol són insuficients. Quina vergonya! I encara volen més.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació