Enric I. Canela

Nueva España va organitzar una reunió per analitzar l’actual situació econòmica espanyola des de la perspectiva de la Universitat. Van assistir-hi Gregorio Peces-Barba, expresident del Congrés dels Diputats i ex rector de la Universitat Carlos III,; Pedro González-Trevijano, rector de la Universitat Rey Juan Carlos, Manuel Vila Cellino, ex rector de la Universitat Antonio de Nebrija i president del Patronat de Centro Universitario de Estudios Financieros; Vicente Gotor, rector de la Universitat d’Oviedo i el seu antecessor en el càrrec, Juan Vázquez, expresident de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE); Salvador Ordóñez, rector de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) i exsecretari d’Estat d’Universitats i Recerca; i Rafael Puyol, director de la Universitat Instituto de Empresa (IE) i ex rector de la Universitat Complutense de Madrid.

La seva proposta: arribar a un gran pacte d’estat on PP i PSOE es bolquin a avançar cap a un nou model econòmic on l’economia del maó doni pas a la economia del coneixement.

A més de parlar d’economia també van aprofitar per criticar alguns aspectes del procés d’adaptació de las titulacions al model de Bolonya

Podeu llegir les opinions als enllaços 1 i 2. No està malament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació