Enric I. Canela

Diari de Girona publicava diumenge que el departament d’Innovació, Universitats i Empresa adjudicarà entre les set universitats públiques catalanes una bateria de subvencions de 957.607 euros, pagats pel Ministeri d’Educació (segurament es refereix al Ministeri de Ciència i Innovació). D’aquesta subvenció, 78.470 euros s’han assignat a la Universitat de Girona.

Aquest pressupost es destinarà a afrontar l’adaptació a l’Espai Europeu d’Educació Superior, és a dir, a l’adaptació dels actuals estudis a les 31 titulacions de Bolonya. Les ajudes responen a un conveni signat el passat mes de maig entre la Conselleria i els rectors de les set universitats: Barcelona, Autònoma, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, UdG, Lleida i Rovira i Virgili. D’aquestes, qui més rebrà és la UB, amb un total de 266.032,49 euros, mentre que la UdG és la cinquena a la llista.

Jo voldria menys finançament extraordinari i un model de finançament que estudies realment el cost de l’aplicació de la reforma.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació