Enric I. Canela

La Generalitat ha publicat avui una pàgina web sobre la Llei d’Educació. Pretén informar, resoldre dubte i té un apartat de participació. Diu que cada setmana el conseller contestarà aquelles qüestions que hagin arribat i que hagin suscitat més debat.

Bona iniciativa, sens dubte!

2 respostes a “Web sobre la Llei d’Educació”

 1. a 02 set. 2008 a les 12:27 trina

  Enric,
  et felicito, ens has fet el segon de dia de feina més agradable amb el munt d’informació que ens proporciones..i per cert, la web de la Llei d’Educació és real i sembla que també ho seràn les respostes del Conseller…aprofitem doncs que no sempre tenim la oportunitat de que la política real arribi tan d’aprop a la gent en general..
  salut amic

 2. a 02 set. 2008 a les 2:14 enriccanela

  Trina,
  Gràcies. Hi ha moltes coses a dir. Encara me’n queden. Si em jubilés i em paguessin per fer-ho…
  El web ja l’he visitat, sembla una bona cosa. Jo soc molt partidari d’aquestes iniciatives de participació.
  Per cert, ja et dediques a noves coses?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació