Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, serà demà en ‘Els Desayunos de TVE’ (9 hores). Es tractaran els temes més d’actualitat, la situació econòmica del país i com contribueix el seu ministeri a la recerca i el desenvolupament científic.

Els usuaris de RTVE.es també poden traslladar les seves pròpies preguntes a la ministra a través dels diferents canals de participació a la seva disposició. El primer, a través de vídeo preguntes enviades directament al correo del programa, a través dels comentaris de la web o bé directament a a desayunos.tve@rtve.es.

Participaran juntament amb Pepa Bueno, els periodistes Lucía Méndez de ‘El Mundo’, Eduardo San Martín de ‘Abc’ i l’analista polític Joan Tàpia, qui opinaran sobre els temes tractats.

El problema és que el televidents més que de recerca i innovació preguntaran sobre problemes del País Basc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació