Premis de disseny


Enric I. Canela

Fa uns mesos es van concedir els Premis Nacionals de Disseny 2007, la més alta distinció que es lliura a l’Estat a empreses i dissenyadors, i que estan organitzats pel ministeri d’Indústria i la Fundació BCD a la dissenyadora catalana Pati Núñez i a l’empresa valenciana Andreu World. Avui, els prínceps d’Astúries amb fet el lliurament en presència de la ministra Cristina Garmendia.

La ministra a fet un discurs en el que ha reiterat el compromís adquirit pel seu departament de situar a Espanya entre els deu països més avançats del món en educació universitària, ciència, tecnologia i innovació, i facilitar la transició del nostre país cap a una economia basada en el coneixement.

La ministra ha expressat l’important paper que han de jugar les activitats relacionades amb el disseny ja que aquestes comparteixen en gran mesura la metodologia d’exploració, contrast i millora contínua, propis de la recerca científica, establint un pont privilegiat i fructífer en idees i solucions, entre la ciència i l’art. Ha dit que el sector del disseny és, en si mateix, una referència en la innovació i en l’ús de noves tecnologies, tal com correspon a una indústria impulsada per emprenedors i empresaris que generen grans dosis de creativitat i assumeixen el risc com una característica inherent a la generació de valor.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació