Una mica de neurociència


Enric I. Canela

Avui vull fer referència a un article d’un tema que m’interessa, el comportament del cervell humà des del punt de vista científic, i dels que no parlo habitualment, el bloc el faig servir per altres coses, com sabeu. Es tracta d’un article del bloc El món de la Neurociència, que escriu Anna Basora. L’article en qüestió es titula Un prejudici instantani. Anna Basora diu, gairebé al final, després d’explicar els fets, en una reflexió personal: Crec que és sorprenent la rapidesa amb la que podem crear el perfil d’una persona sense ni tant sols conèixer-la, de fet, amb només veure-la no necessitem ni dos minuts per construir un prejudici sobre ella, no creieu que tots ens mereixem l’oportunitat de ser coneguts abans de ser jutjats?

Excel·lent. El podeu llegir sense ser experts.

2 respostes a “Una mica de neurociència”

  1. a 03 set. 2008 a les 7:30 Anna

    Un cop més, gràcies pel teu suport!

    Anna

  2. a 03 set. 2008 a les 7:45 enriccanela

    Anna,
    És que m’agrada molt aquest treball teu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació