Enric I. Canela

Ahir vaig avançar a Notícies de la Conferència General de Política Universitària els resultats de la reunió que havien de mantenir la ministra de Ciència i Innovació i el Secretari d’Estat d’Universitat en la Conferència General de Política Universitària.

Avui el diari ABC ho publica, però podeu veure el que diu la nota de premsa del Ministeri de Ciència i Innovació sobre el desenvolupament de la reunió. Potser destacar, perquè no havien transcendit, les declaracions de Màrius Rubiralta sobre l’enfocament concret que es volen donar als recursos econòmics. Concretament, va indicar en la seva presentació del programa Campus d’Excel·lència Internacional que l’objectiu que es persegueix és crear veritables entorns de vida universitària integrada socialment al districte urbà o territori, amb gran qualitat i altes prestacions de serveis i millores energètiques i mediambientals. Diu que es tracta de promoure l’agregació d’institucions que, compartint un mateix campus, elaborin un projecte estratègic comú amb la finalitat de crear un entorn acadèmic, científic, emprenedor i innovador dirigit a obtenir una alta visibilitat internacional.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació