Enric I. Canela

El web del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast anuncia avui el proper sopar – col·loqui.

Tindrà lloc el proper dijous 25 de setembre iniciem el nou cicle de sopars d’aquest any. En aquesta ocasió el convidat serà Miguel Sáenz de Viguera, que parlarà sobre la innovació en el món de l’educació i sobre el model d’innovació, en general, del País Basc.

Miguel Sáenz de Viguera és actualment és Assessor de Direcció General per a la Gestió de Programes i Projectes d’Innobasque (Agència basca de la innovació) i ha rebut el premi PMI Distinguished Contribution Award (2007) per la seva contribució a la Professió de Direcció de Projectes. Aquest premi és la primera vegada que s’atorga a un ciutadà de l’Estat Espanyol des que fos instituït amb caràcter anual en 1980.

Els interessats en assistir-hi hauríeu de confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a secretaria@cperc.net.

He parlar un parell de cops al bloc de Miguel Sáenz de Viguera: Educació per a la innovació i Miguel Sáez de Viguera i l’Educació per a la nova economia. Us recomano que entreu al web del Cercle i llegiu l’article de referència que en enllaçat.

2 respostes a “Miguel Sáenz de Viguera al proper sopar – col·loqui del Cercle per al Coneixement”

 1. a 08 set. 2008 a les 7:41 trina

  Enric.
  molt interessant inici de sopars..vindré, per suposat

  Una abraçada

  Trina

 2. a 08 set. 2008 a les 8:02 enriccanela

  Trina,
  M’ho pensava, t’agradarà.
  Una abraçada

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació