Enric I. Canela

ABC altre cop. Publica un curt article. Encara resumeixo més. Comença:

El Consell de Ministres va aprovar el divendres la primera fase del finançament del programa «Campus d’Excel·lència Internacional». En teoria, sona bé la retòrica que planteja la ministra de Ciència i Innovació amb la cridada «Estratègia Universitària 2015».

Acaba:

Cristina Garmendia aporta certes idees en aquest terreny erm, però ha de ser conscient que no n’hi ha prou amb aprovar plans i oferir noves subvencions si no s’atallen d’arrel alguns mals del sistema. Bolonya pot ser una oportunitat, però els projectes sense contingut pràctic no arreglen defectes enquistats des de fa temps.

Les idees són bones de moment es tracta del diagnòstic i de les propostes, caldrà esperar el desenvolupament i el pressupost. ABC critica perquè ho fa el PSOE.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació