Opinió sectària


Enric I. Canela

ABC amb el sectarisme que el caracteritza, escriu: Els universitaris espanyols (entre els que el diari inclou als catalans, faltaria més) cada vegada es mouen menys, especialment en determinades i òbvies comunitats autònomes; a l’excel·lència universitària i l’esperit corresponent ni està ni se li espera, i la competència entre universitats no existeix i, per tant, el prestigi de les marques no importa. Per si no fos poc, conten qui saben d’això que els nostres veïns d’Occident ens treuen anys llum, però que els centres d’Orient ja ens han depassat amb escreix.

El problema de la mobilitat és cert a Catalunya, però el que lamenten els d’ABC és la poca mobilitat per dins l’Estat, sinó el comentari no té sentit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació