Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, va mostrar la seva confiança en què «tot el debat del finançament de les universitats» estigui conclòs entre gener i febrer de 2009. Aquest és un dels grans eixos d’actuació de l’estratègia del Govern per a modernitzar el sistema. Aquesta és una excel·lent notícia.

Després de la reunió del Consell de Ministres de divendres, on la titular de Ciència va informar de la denominada «Estratègia Universitat 2015», dotada de quinze eixos d’actuació, Garmendia va destacar el del finançament, respecte al que va matisar que, «de moment, no s’ha contemplat un fons específic» per pagar projectes de recerca en l’àmbit universitari. Entenc que es refereix a les despeses directes d’execució, correcte, si es refereix a les despeses induïdes per aquest projectes aquesta seria una molt mala notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació