Enric I. Canela

El Mundo publica una entrevista amb Bernard Ramanantsoa, president de l’associació d’escoles de negocis europees. El que diu lliga amb algunes de les coses que apareixen als articles als que m’he referit a Conrear la intel·ligència

Diu gairebé al final: …però em temo que a Europa no tenim la veritable consciència de la necessitat en Educació Superior i no estem invertint suficient i, de manera específica, en una part d’aquesta formació com són les escoles de negocis. Així que ens estem arriscant a no ser competitius en les pròximes dues dècades.

I acaba, tot parlant de la crisi econòmica:

La crisi és important, hm d sobreviure, però és una perspectiva curta, atès que assumim que dintre d’un o dos anys sortirem d’aquesta crisi. Però des d’una perspectiva a més llarg termini Europa no té les idees clares i no posa suficient interès ni en universitats ni en escoles de negocis.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació