Ja tenim la vaga


Enric I. Canela

Llegeixo a VilaWeb que els sindicats USTEC-STEs, ASPEPC-SPS i CGT han convocat una vaga general en el sector de l’educació pública el dia 13 de novembre per mostrar, un cop més, el rebuig a la proposta de Llei d’Educació de Catalunya, aprovada pel govern català. Els sindicats es queixen que es mantenen moltes de les propostes criticades pel professorat. Els sindicats CCOO i UGT encara no han decidit si donen suport a la vaga, ja que abans volen consultar-ho amb les bases i els centres.

Cronica.cat també ho recull i a més diu que el 22 d’octubre també ha estat convocada pel Sindicat d’Estudiants una vaga d’alumnes que a més també ha decidit sumar-se a la vaga convocada pels tres sindicats.

Felicitats a tots per la seva responsabilitat.

4 respostes a “Ja tenim la vaga”

 1. a 17 set. 2008 a les 7:55 david de las heras

  Aquesta vegada tens raó.

 2. a 17 set. 2008 a les 8:05 enriccanela

  David,
  L’AVUI ja fa un comentari a “les cares de les not´cies”, pàgina 3. L’opinió pública es tirarà a sobre. Com a la vaga d’autobusus de Barcelona. I el maragall jugarà fort. Una errada estratègica per aconseguir el que volen.

 3. a 17 set. 2008 a les 8:00 David

  El que m’ha sobtat és que l’hagin convocat el dimarts 16 i no pas el dilluns 15, que era el primer dia lectiu. Deuen estar perdent reflexos…

 4. a 17 set. 2008 a les 8:16 enriccanela

  David,
  Cada dia van més lents. Es veu que dilluns s’havien d’explicar el que van fer al pont de la Diada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació