Josep Tarragó deixa l’IRTA


Enric I. Canela

El Govern ha nomenat avui Josep Maria Montfort nou director de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), l’institut d’investigació científica i de transferència tecnològica en l’àmbit de l’agricultura, aqüicultura i la indústria agroalimentària de la Generalitat de Catalunya, vinculat al Departament d’Agricultura i Acció Rural.

El càrrec de director general de l’IRTA l’ocupava fins ara Josep Tarragó i Colominas, que ha cessat a petició pròpia. Josep Tarragó ha ocupat la direcció general d’aquest ens des de la seva creació, l’any 1985, després d’haver estat protagonista de la seva definició i impuls des del seu càrrec de secretari general de l’aleshores Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Un gran home i excel·lent professional es retira.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació