El conflicte de l’espai


Enric I. Canela

I jo que em pensava que la innovació de l’Estat la gestionaria el Ministeri de Ciència i Innovació, quines coses penso, creure que la coherència existeix en política.

Ara resulta que després del conflicte d’aquest ministeri amb el d’Indústria les coses no van per on havien d’anar.

De forma premonitòria vaig escriure Rodríguez Zapatero s’equivoca. Era una errada que simplement havia posat en ridícul al govern espanyol. Ara s’equivoca definitivament. El País publica que després de l’acord, Cristina Garmendia, titular de Ciència i Innovació, representarà a Espanya en l’ESA a nivell ministerial, però la delegada oficial en l’agència serà Teresa Santero, del Ministeri d’Indústria. La delegada adjunta serà Mercedes Sierra, del Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), ara en Ciència però abans en Indústria, i origen del conflicte. El CDTI gestionarà els programes espacials amb la incorporació de tècnics d’Indústria.

Un embolic. És evident que ha d’haver connexió entre els dos ministeris, en aquest i altres camps, però…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació