Enric I. Canela

Mercè Beltran escriu a La Vanguardia Un curs agitat als campus. Fa referència a la inauguració del curs universitari català que ha tingut lloc avui al matí al Paranimf de la UB (lògicament parla en futur). Comença dient que les relacions entre rectors i departament d’Innovació, Universitats i Empresa han millorat. També diu que els rectors estan amoïnats per la situació financera mentre els tranquil·litzen des d’Economia i Finances de la Generalitat. Afegeix que segurament s’aprovarà la reforma de la LUC durant aquest curs.

Parla de les eleccions a tres universitats, la UB, amb fotos dels candidats probables, UAB i UPF, per aquest ordre.

També diu que enguany tindrem un nou mapa de graus amb les adaptacions a Bolonya i una mica també parla de la posició contraria dels estudiants.

Mercè Beltran fa un breu resum del que ens depararà aquest curs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació