Enric I. Canela

Ahir vaig publicar un escrit L’estudiant és prioritari en el que em feia ressò de la queixa d’un estudiant per la supressió d’unes classes del departament d’Història de l’Art. Com no podia ser altrament immediatament s’ha donat resposta per part de la directora de l’esmentat departament.

La reprodueixo:

Classes anul·lades

MIREIA FREIXACap de dept. d’Història de l’Art Barcelona
En resposta a la carta publicada el diumenge 21 de setembre pel senyor J. González Sánchez, com a cap de departament d’Història de l’Art voldria fer alguns aclariments. Certament, durant la setmana de la Mercè ha estat suprimida la docència al nostre departament perquè s’hi celebra el XVII Congrés d’Història de l’Art, un esdeveniment notable tant per a professors i alumnes, com per a altres col · lectius relacionats amb la història de l’art.

He d’aclarir al senyor J. González Sánchez, així com a tots els lectors de La Vanguardia,que les classes han estat anul·lades per permetre l’assistència al congrés als professors i alumnes, que hi tenen accés lliure sense haver de pagar les taxes d’inscripció, i no perquè les aules estiguin ocupades, ja que les sessions es desenvolupen en altres espais de la nostra facultat.

La direcció del departament va prendre aquesta decisió perquè considera que la possibilitat d’assistir a les sessions del Congrés d’Història de l’Art, que compta amb la intervenció de coneguts especialistes tant de l’Estat com internacionals, podia ser tant o més formativa per als nostres estudiants que el normal desenvolupament del curs.

De tota manera, amb aquesta carta voldria, sobretot, que la ciutadania comprengués que, per a nosaltres, la docència i formació dels estudiants és una qüestió prioritària, com ho és també la presència del professor a classe, i que només permetem l’anul·lació d’una hora lectiva en casos absolutament justificables.

En tot cas to es deu a una mala comunicació entre professorat i estudiants. Esperem que el Congrés sigui profitós a aquests estudiants.

2 respostes a “Evidentment, l’estudiant és prioritari”

  1. a 29 set. 2008 a les 1:05 MIreia Freixa

    Benvolgut,

    Penso que s’ha d’aclarir que el creuament de cartes sobre l’anul.lació de classes a Història de l’Art no es deu a una “mala comunicació entre professors i estudiants” sinó a un expressa desinformació de qui va escriure la carta. A totes les aules hi havia informació i també a la WEB del Departament. El redactor de la carta anava molt despistat, parlava de facultat d’Història de l’Art quan no ho som -i ho saben també ells ja que fan a la matrícula a la Facultat de geografia i Història-.
    Cordialment,

  2. a 29 set. 2008 a les 3:39 enriccanela

    Farem l’aclariment, I tant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació