Fan fàstic


Enric I. Canela

Ahir vaig parlar de la campanya d’ABC per desestabilitzar el català(Desestabilitzar amb el català). També ahir El Mundo va publicar un editorial infecte en el que donava les culpes dels mals resultats de l’educació a Catalunya, referint-se al que diu l’últim Informe Bofill (veure informe preliminar), a la immersió lingüística.

Aquests personatges dedicats a l’atac sistemàtic a Catalunya podien agafar els resultats de l’Informe PISA, f’on es treuen les dades per fer l’Informe Bofill i veurien com altres llocs on de l’Estat els resultats són similars. Cap consol, però podien dedicar-se a la piscina balear de Pedro J. Ramírez i deixar-nos tranquils. Fa fàstic.

2 respostes a “Fan fàstic”

 1. a 24 set. 2008 a les 4:23 ricard

  Tens tota la raó, ja fan fàstic!

  Un plaer llegir-te Enric, un salut!

  Ricard

 2. a 24 set. 2008 a les 4:43 enriccanela

  Gràcies Ricard.
  Amb aquesta gent és dif´cil viure en democràcia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació