Enric I. Canela

Expansión d’ahir deia que la UB ha adjudicat a Pascual Ausió Arquitectes la redacció d’una proposta arquitectònica per al nou edifici de la residència universitària de 350 llits al recinte esportiu de la UB, al capdamunt de la Diagonal. El pressupost és de 14 milions d’euros.

De fet el grup d’arquitectes va guanyar “el concurs per al desenvolupament d’idees per a la redacció d’una proposta arquitectònica d’un nou edifici per a residència universitària i altres usos i serveis universitaris, al recinte d’Esports de la Universitat de Barcelona i la nova ordenació dels espais del seu entorn, així com del nou accés principal per a vehicles i per a vianants a l’esmentat recinte”. L’import va ser de 10.000 euros i es va publicar al DOGC del dia 26 d’agost.

El que cal veure és quin és el mecanisme financer epl que es pagarà aquesta remodelació. Probablement amb algun conveni per la gestió dels espais. Una hipòtesi de treball és aprofitar el projecte d Campus d’Excel·lència del Ministeri de Ciència i Innovació. Encaixaria perfectament en les línies de treball. És possible que tot això s’hagi discutit en el si del Consell de govern de la UB, però no ho sé. Preguntaré. Igual algú de vosaltres ho sap.

3 respostes a “Una residència als terrenys esportius de la UB”

  1. a 25 set. 2008 a les 9:02 alumne

    Que jo recordi, no a les darreres sessions.

  2. a 25 set. 2008 a les 10:37 enriccanela

    Això em semblava. No em sona.

  3. a 28 set. 2008 a les 2:18 alumne

    Al darrer es va preguntar per “la foto”, i es va dir que el que s’havia sigat estava d’acord amb tot el fet prèviament – Horitzó 2020. En Rubiralta recordo que ens en va parlar, de la possibilitat de la residència, als estudiants, a finals del 2005-2006, així com la inspecció de cofinanciació amb algun ministeri, però no n’havia tornat a sentir res més, des d’aleshores, crec.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació