L’Anella Recerca de la UdL


Enric I. Canela

Alguna altra cosa que va bé. Llegeixo a l’AVUI que el Consell de Govern de la UdL ha aprovat la creació de l’Anella Recerca per impulsar la visibilitat de la recerca i la transferència de coneixement que està portant a terme el seu personal docent i investigador, així com per millorar els mecanismes de suport al desenvolupament de l’activitat investigadora.

L’objectiu és donar més visibilitat i potenciar noves accions en l’àmbit de la R+D+i, i buscar nous socis per fer a aquestes accions.

Formaran part d’aquesta Anella el PCiTAL, l’IRBLleida, el Centre UdL-IRTA i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, així com sis nous centres de recerca de nova creació.

Una resposta a “L’Anella Recerca de la UdL”

  1. a 28 set. 2008 a les 9:55 Edunomia

    Metaestructures de recerca a les Unviersitats…

    Gràcies al blog de l’amic Enric Canela ha vist que a la Universitat de Lleida s’ha crear l¡Anella de Recerca a Lleida (notícia de l’Avui). A la UdG no hem creat una estructura formal com aquesta, però en el Pla estratègic 200…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació