Més català Google: Traductor


Enric I. Canela

Avui he llegit a Microsiervos que el català ha entrat en el Google Traductor. L’he comparat amb d’altres traductors i el català és bastant correcte. De moment funciona ràpid. Ja em direu que en penseu.

De moment la pàgina no te els menús en català. Tot arribarà.

2 respostes a “Més català Google: Traductor”

  1. a 26 set. 2008 a les 9:31 David

    Una excel·lent notícia i que elimina moltes excuses de mal pagador….

  2. a 26 set. 2008 a les 9:39 enriccanela

    David,
    Tal com dius. La traducció dels temps verbals no és excel·lent, però és una traducció acceptable. No és pitjor que altres traductors. Pel que fa al catlà del principat millora perquè els d’Alacant ho fan en la variant valenciana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació