Enric I. Canela

Cinco Días explicava que CiU va aconseguir el dilluns que el PSOE acceptes i s’aprovés una proposició no de llei, amb el suport de la majoria dels grups, que valora ‘la necessitat’ de mantenir més enllà de 2011 aquestes deduccions en l’impost de societats, així com les bonificacions per al personal investigador. A la iniciativa també es dóna suport a la pròrroga de la nova exempció parcial (50%) dels ingressos derivats de la cessió de patents i altres actius intangibles creats per les empreses, així com de les ajudes públiques incloses en les polítiques de despesa.

El Govern també es va comprometre a iniciar immediatament un estudi actualitzat sobre l’eficàcia dels incentius fiscals a l’R+D+i i a donar a conèixer els seus resultats durant el primer semestre de l’any que ve amb la finalitat de propiciar inversions a llarg termini en projectes d’innovació empresarial.

Aquesta lluita la he portat durant molt de temps i he insistit als portaveus de CiU a què la tiressin endavant, crec que ara Imma Riera se n’ha sortit. Ha aprofitat el moment oportú, bona feina.

2 respostes a “Es mantindran les desgravacions a les empreses per R+D+i?”

  1. a 28 set. 2008 a les 8:36 David

    Hi estic d’acord. Si ens volem creure el paradigma de “canvi de model productiu” hem de donar els missatges adequats: afavorir fiscalment les activitats d’innovació, formació i internacionalització, a més de l’emprenedoria. La resta és parlar per parlar.

  2. a 28 set. 2008 a les 9:03 enriccanela

    David,
    Porto anys batallan per això. A veure si la PNL es converteix en llei. Dubto que Solbes ho deixi passar. Aquest no entèn res de canvi de model. No se n’adona que el vell model ha mort. Ens ho deia al sopar Sáenz de Viguera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació