Filologia Francesa a la UAB?


Enric I. Canela

El Punt del dia 23 recollia alguns comentaris de Lluís Ferrer, rector de la UAB. Titulava: El rector de la UAB alerta de la possible supressió de filologia francesa.

Un dels temes, lògicament és el de la titulació de Filologia Francesa. Tenen 5 alumnes. Sembla lògic que la UAB no imparteixi aquest títol independent. Té dues solucions compartir amb la UB, no hi crec amb aquestes coses, n’he vist diverses i sempre és el mateix, duplicacions i incomoditat per als estudiants. L’altre és un tronc, romàniques, amb diferents especialitats o di m’apuren titulacions de sortida. És possible. Si jo fos qui ha de decidir, no ho dubtaria. El director general d’Universitats va dir que el comissionat d’Universitats i recerca té clar que no desapareixeran, però que hi haurà canvis per optimitzar millor els recursos i que un dels criteris per aprovar les noves titulacions és que tinguin un mínim de 35 alumnes. Com es compagina això?

El rector Ferrer deixarà el càrrec aviat, marxa a un sabàtic al Canadà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació