Tamariu més a prop


Enric I. Canela

Sé que haurem de patir dos estius infernals, però estic content perquè finalment s’ha adjudicat el desdoblament del tram de la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós.

Les obres començaran aquest hivern i duraran 24 mesos, fins l’hivern del 2010, en tot cas fins la primavera del 2011 no notarem la millora. Acostumo a circular per la ruta Barcelona – Palafrugell, per això escric això que tots ja sabeu, una expressió d’alegria.

2 respostes a “Tamariu més a prop”

 1. a 28 set. 2008 a les 8:19 Toni

  Benvolgut Enric,
  Sí, es millora molt la mobilitat, és evident. Però l’impacte sobre el territori és contundent. Ara Palamós-Palafrugell és un moment, però allò sembla més la ronda de dalt, a Barcelona, que una carretera de Baix Empordà. I per a uns mesos. Perquè la resta de l’any, a l’hivern, no hi havia pas problemes de retencions entre Palamós i Palafrugell… Suposo que la balança final és positiva, fins i tot per als que som d’aquí. Però quan mires l’obra, impacta.

 2. a 28 set. 2008 a les 11:04 enriccanela

  Benvolgut Toni,
  El tram Palamos – Palafrugell és un horror. No sé si no havia una millor solució. Jo pujo també en èpoques d’hivern i al matí dels dissabtes tampoc era molt fluida, però reitero, és un horror.
  El fer carreteres sempre afecta. Jo pujava, quan no hi havia cap tarms desdoblat, passant pel mig de Plataja d’Aro, Palamós, etc. Era llarg. Imagino que la gent d’aquests llocs ho deua agrair. Jo si passes una carretera per la porta de casa estaria empipat.
  Com equilibrar això?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació