Enric I. Canela

Montse Palma, diputada del PSC al Congrés del Diputats i portaveu habitual en temes relacionats amb la universitat i la recerca des de ja fa molts anys, exposa la seva opinió a El Punt (Universitat: eix de canvi) sobre el moment de la universitat

Es tracta d’un article de “repàs” d’on estem. Bé per al públic, ho explica força senzill i clar. Va bé que en parli.

Diu en un punt que tenim un sistema d’educació superior que tendeix a garantir el caràcter universal de l’accés, amb taxes de les més baixes d’Europa però amb poques beques i poc dotades, i amb la despesa per estudiant per sota de la mitjana europea, encara que en els últims anys ha augmentat d’un 51%, molt per sobre de la mitjana d’increment a l’OCDE (12%) i la UE (10%). Molt cert. Reconeix la mancança a la que sembla que enguany no es podrà posar solució per manca de recursos, llàstima. Solbes dixit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació