Quatre motors del 22@Barcelona


Enric I. Canela

El Periódico (2 i 3) dedicava el divendres un ampli espai a parlar dels Quatre motors del 22@Barcelona. Diu que el districte barcelonès potenciarà àrees d’excel·lència lligades als audiovisuals, les TIC, l’energia i les tecnologies mèdiques.

En aquests espais s’intentarà crear clústers que lliguin les universitats, administració i universitats

Entre el material del reportatge hi ha un entrevista amb el rector de la UPC, Toni Giró.

El projecte del 22@Barcelona és força engrescador. És essencial que totes les administracions hi creguin. El que no tindria sentit seria duplicar clústers a Barcelona, no sembla que sigui el cas. En un moment de crisi com l’actual la clau és aportar per la recerca i la innovació. Que les coses urgents no quedin al calaix a causa de les urgències i els curts terminis.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació