Enric I. Canela

La directora del departament d’Història de l’Art m’ha comunicat directament que l’anul·lació de les classes d’aquest departament a les que feia referència a L’estudiant és prioritari, a una “mala comunicació entre professors i estudiants” sinó a un expressa desinformació de qui va escriure la carta atès que a totes les aules hi havia informació suficient i també al web del departament. Només funcionen els SMS.

Certament té raó quan a la desinformació de l’estudiant que es va queixar perquè el redactor de la carta parlava de facultat d’Història de l’Art quan, com tothom sap, i segur els que allà s’han matriculat, es tracta de la Facultat de Geografia i Història. Cal dir que a vegades alguns estudiants no saben ni el nom de la universitat en la que estan matriculats. Fa anys vam fer una enquesta des de la UB i les respostes dels estudiants eren: a la Universitat de Dret, a la Universitat de Filosofia i coses així. Òbviament no la majoria però si una proporció significativa.

De fet això ja havia fet constar a Evidentment, l’estudiant és prioritari la resposta a La Vanguardia de la directora del departament, però així tot quedarà més clar i explícit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació