Enric I. Canela

La Gaceta de los Negocios publica un article sobre les empreses del sector de l’alimentació. Aquestes empreses reclamen presència en les polítiques d’R+D.

L’article es refereix al congrés “La recerca possible en el sector agroalimentari: reflexions a l’inici del segle XXI”

Un dels temes recurrents al llarg del Congrés ha estat la sorpresa de la comunitat científica del sector, especialment la que es troba present en els tecnològics privats i les empreses, de la inexistència de les consultes dels ministeris que lideren la política d’ R+D+i aplicable al sector.

Ni en el denominat Ingenio 2010, ni en l’Estratègia Nacional de Ciència i Tecnologia, ni en l’elaboració del recentment aprovat Pla Nacional de R+D+i 2008-2011, s’ha admès la presència del sector en les reunions de treball, fet que suposa una fallida total amb la participació que van venir mantenint al llarg dels darrers vint anys en l’elaboració i gestió de tots els plans nacionals d’R+D.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació