Enric I. Canela

Interessant notícia la que deia que el següent repte que es planteja Cristina Garmendia consistirà en innovar l’organització ministerial.

A més va dir que disposa de prou pressupost per escometre els objectius previstos. Així va dir: “Estic segura que comptant amb els mateixos pressupostos, que comptem amb un lleuger increment respecte l’any passat, obtindrem millors resultats a través de la reorganització, eficiència i eficàcia dels nostres propis processos”

Tot això ho va dir després de la celebració del 20è aniversari de ReIris on va anunciar la propera posada en marxa de RedIRIS Nova, el que suposa un canvi en el model actual de lloguer de circuits i avançar cap al model de fibra fosca pròpia, multiplicant per 100 les seves capacitats (de 1 Giga a 100 GB).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació