Enric I. Canela

Llegeixo al Servei d’Informació i Notícies Científiques (SINC) que un equip d’investigadors de la Universitat de Santiago de Compostel·la ho ha elaborat a partir de les àrees i accions que els plans de finançament de les comunitats autònomes contemplen com “objectius de qualitat”: la docència, la recerca, els serveis o el grau de mobilitat internacional dels estudiants. L’estudi es publica en el darrer número de Social Indicators Research i recull els resultats d’un índex d’avaluació qualitativa de 43 universitats públiques espanyoles des d’una perspectiva general i quantitativa.   L’Autònoma de Madrid, l’Autònoma de Barcelona, la de Còrdova, la Pompeu Fabra i la de Santiago de Compostel·la obtenen les millors puntuacions.

No acabo de veure clar que serveixi per a res. Ara està de moda en crear índex, però dubto que progressin davant el del THES o el de Xangai. Acabarem creant una altra “religió universitària” com la de la qualitat. No sé si la millorem, però papers…

2 respostes a “L’època dels índex universitaris”

  1. a 02 oct. 2008 a les 8:14 ernesto

    molt bon article.
    visca el país valencià i els països catalans.
    un abraç des de València!

  2. a 02 oct. 2008 a les 8:30 enriccanela

    Moltes gràcies Ernesto i Visca, ho compartim

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació