Enric I. Canela

Llegia que el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va mostrar ahir la seva satisfacció per l’anunci fet pel president de CiU, Artur Mas, de signar, junt amb els sindicats, patronals i universitats, el contingut Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació. ‘En qüestió de setmanes es podrà oficialitzar la signatura, que falta concretar amb Ciutadans i el PP amb els que ja hi havia acord’, ha explicat Huguet, tal com havia anunciat el president de la Generalitat, José Montilla, durant la segona jornada del Debat de Política General al Parlament.

Ara espero que serveixi per alguna cosa perquè sense diners no anirem enlloc. És cert que només es tracta de diners, cal organització, cal estructura àgil, etc., però també diners. A més, tal com es planteja el Govern el tema de les universitats, no les veig “excitades” amb el projecte. Espero que no sigui com el de la Competitivitat.

2 respostes a “Tindrem Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació?”

 1. a 03 oct. 2008 a les 1:24 Enric Giner

  Aquí qualsevol s’apunta a signar qualsevol cosa. Te l’avantatge que las responsabilitats queden del tot diluïdes. Quan aixó no funcioni el conseller podrà acusar l’oposició, els sindicats a les universitats (“la patronal”) i tots contra tots.

  On està la divisió de poders, executiu i legislatiu, encara que no tinguin gaire “poder” que diguem? On està la responsabilitat de l’executiu?

  Objectiu: sortir a la foto. Per que, com ja s’albira, no tindrem un euro.

 2. a 03 oct. 2008 a les 1:25 enriccanela

  Enric,
  No t’allunyes gairedel que penso. Jo ho hauria fet diferent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació