La guerra de les galàxies?


Enric I. Canela

Llegeixo a El País sobre la baralla per les competències dels ministres d’Indústria i Ciència i Innovació, Miguel Sebastián i Cristina Garmendia, ha arribat al Congrés. La disputa és sobre la indústria aeroespacial i ha paralitzat una delegació parlamentària que ha d’anar a la reunió del Eurogrup de l’Espai, una trobada anual de parlamentaris europeus sobre la indústria aeroespacial que tindrà lloc a Praga entre el 12 i el 14 de octubre. Ara està pendent de decidir si acudeixen membres de la Comissió de Ciència i Innovació, de la d’Indústria o de les dues. El PP denomina el conflicte com la “guerra de les galàxies”.

4 respostes a “La guerra de les galàxies?”

  1. […] al 2008, a La guerra de les galàxies? jo escrivia que baralla per les competències dels ministres d’Indústria i Ciència i […]

  2. […] al 2008, a La guerra de les galàxies? jo escrivia que baralla per les competències dels ministres d’Indústria i Ciència i […]

  3. […] l’estupidesa, sense corrupció, també ha passat això. Recordo que l’any 2008 (veure La guerra de les galàxies?). Una baralla per les competències dels ministres d’Indústria i Ciència i Innovació, […]

  4. […] l’estupidesa, sense corrupció, també ha passat això. Recordo que l’any 2008 (veure La guerra de les galàxies?). Una baralla per les competències dels ministres d’Indústria i Ciència i Innovació, […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació