Enric I. Canela

Llegeixo que al voltant de 800 científics, polítics i líders econòmics de més de 90 països, regions i organismes internacionals es donaran cita a partir de demà a Kyoto (Japó) en la V Trobada Anual de la Ciència i la Tecnologia a la Societat (STS Forum), considerat com el fòrum ‘Davos’ del sector de la innovació a nivell mundial. Per primera vegada, un ministre espanyol, la titular de Ciència i Tecnologia, Cristina Garmendia, acudeix a aquest esdeveniment.

La delegació espanyola està formada, a més de la titular de Ciència i Tecnologia, per la directora general de Cooperació Internacional de Ciència i Innovació del Ministeri, Montserrat Torné; i el director de Programes Internacionals del Centro per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), José Manuel Ledeta.

L’assistència d’autoritats espanyoles a aquests grans fòrums s’emmarca dins de l’estratègia del Ministeri de Ciència i Innovació d’internacionalitzar el sistema nacional de R+D+i. Per aquest mateix motiu, l’estructura ministerial compte per primera vegada amb una direcció general de Cooperació Internacional, que impulsa aquest objectiu a l’exterior a tots els nivells.

Em pregunto quina és la representació catalana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació