Enric I. Canela

El 15 d’agost vaig escriure Les Advanced Grant de l’European Research Council on indicava que s’avia ha publicat la primera llista de 105 beneficiaris de les Advanced Grant per a Ciències Físiques i Enginyeries. Hi havia a prop de 1.000 sol·licitants. A la llista per estats, n’apareixen només dos de l’espanyol. Un de l’Institut de Ciències Fotòniques i l’altre de l’Institut Català d’Investigació Química. Naturalment aquests dos centres són catalans.

Avui Quim Bosch, sempre molt ben infomat d’aquest temes, ho comenta, aportant alguns detalls d’interès, els ignorava. Podeu completar aquesta informació a ERC Advanced Grants: (1) ciències i enginyeries. L’(1) em fa sospitar que ens aportarà més informació. Estaré a l’aguait.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació