Enric I. Canela

La Fundació PricewaterhouseCoopers (PwC) vol contribuir des del món de l’empresa al desenvolupament de la societat i a promocionar i finançar activitats socials, educatives, culturals, científiques i de recerca en l’àmbit del coneixement financer, econòmic i jurídic amb el II Premi PwC: L’empresa espanyola en el món global (al web podeu trobar més informació i les bases).

El premi està dirigit a estudiants espanyols d’últim any de carrera que cursin les llicenciatures de Dret, Econòmiques, Administració i Direcció d’Empreses, Ciències Actuarials i Financeres, així com Enginyeria Industrial, de Telecomunicacions o Informàtica en qualsevol Universitat espanyola i que estiguin buscant la manera d’iniciar en el món empresarial de la mà de la firma líder en el seu sector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació