Enric I. Canela

Nació Digital fa un article sobre la recent enquesta de l’INE dedicada a l’ús de les TIC. Destaca que Catalunya està sobre la mitjana en l’ús de les TIC, però no diu que en la majoria dels indicadors Madrid ens supera. L‘estudi complet de l’INE es pot llegir aquí.

Aquest estudi es pot lligar amb les fitxes regionals que publica Nueva Economia. Malauradament no totes estan referides al mateix període, però si us pareu a mirar la de Catalunya veure que en alguns indicadors s’empitjora en l’últim any mesurat (2006 o 2007).

2 respostes a “Catalunya i la nova economia”

 1. a 07 oct. 2008 a les 10:00 Manel des de l'Exili

  Els que ens dediquem això ja fa temps que ho sabem. Les TIC son centralistes per naturalesa i només Catalunya podria esdevenir un referent, si tinguéssim realment els HQ de multinacionals catalanes o com a mínim els HQ regionals de les multinacionals estrangeres.

  Ara per ara, Madrid ho acapara tot.
  Salut (en aquest cas de veritat)
  Manel

 2. a 07 oct. 2008 a les 10:07 enriccanela

  Manel,
  Gràcies. Les coses no van bé a casa nostra. Les TIC sób clau per tirar endavant.
  Salut

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació