El Pla Nacional a examen


Enric I. Canela

El Plan Nacional de I+D+i (2008-2011) a examen és la Monografía 21. Junio 2008 de la revista electrònica de Madri+d. Aquesta monografía conté articles de: Castaño Collado, C.; Fernández de Labastida, J.M.; González Barahora, J.M.; González Hermoso de Mendoza, A.; González Ramos, A.M.; Jauregizar Bilbao, J.; Lázaro Montero de Espinosa, J.P.; Leal, A.; León, G.; López Facal, J.; López Medina, A.; Magro Mazo, C.; Martín Castilla, J.I.; Menéndez Pérez, E.; Mó, O.; Molero, J.; Morcillo, P.; Rojo, T.; Sebastián, J.; Zorita Vicente, L. i la coordinación és d’Alfonso González Hermoso de Mendoza, Patricio Morcillo Ortega.

És un document de 2 Mb que podeu obrir o descarregar. És un document que hem de llegir els interessats en R+D+i.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació