Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació i les principals empreses energètiques, tecnològiques i centres de recerca i institucions han creat la Plataforma Tecnològica Espanyola d’Eficiència Energètica (PTE-EE) per impulsar l’eficiència energètica a través de l’R+D+i.

A la PTE-EE participen algunes empreses com: Endesa, Unión Fenosa, Iberdrola, Gas Natural, Salicrú, Telvent, Simón, entitats com el clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC), el centro de recerca EneryLah, l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia (IDAE), el Centre d’Investigacions Energètiques Mediambientals i Tecnològiques i el Centre per al Desenvolupament Tècnic Industrial (CDTI), entre d’altres. La Secretaria Tècnica de la plataforma ha estat encomanada a la Fundació b_TEC (a casa nostra), la presidència del grup rector a Endesa, i la vicepresidència al centre tecnològic EnergyLab.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació