Enric I. Canela

Aquest versicle del Gènesi el podem modificar lleugerament. El TC digué: “Que existeixi la llum”. I la llum existí. I es desferen les tenebres. S’ha fet la llum sobre el que pot esperar Catalunya si segueix dins l’Estat espanyol.

Si es confirma el que apuntava La Vanguardia respecte a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, aquest es convertirà en alguna cosa comparable amb el paper higiènic.

El sentiment és ambivalent, per una banda ens ho hem de prendre com un nou insult, però per l’altre és la gran oportunitat. Tindran, si passa això, els partits nacionals la manca de vergonya d’apostar per alguna cosa diferent de la independència? Ho permetrem els ciutadans sobiranites? Serà algun partit nacional capaç de permetre un Govern que no sigui independentista? Lògicament el que caldria és que es convoquessin immediatament eleccions al parlament de Catalunya. En mans dels partits nacionals estarà.

Aviat ho sabrem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació