Enric I. Canela

Llegeixo que el director general d’Universitats del Ministeri de Ciència i Innovació, Felipe Pétriz, va manifestar durant la inauguració del X Fòrum d’Almagro (Ciudad Real), que es celebra els dies 9 i 10 d’octubre, sota el títol “Els sistemes d’informació per a la garantia de la qualitat dels ensenyaments universitaris “, la conveniència de millorar els sistemes d’informació a la universitat. Va dir que” És un contracte social en el qual la Universitat es compromet a realitzar un treball i la ciutadania està obligada a demanar comptes al respecte “.

A veure si alguna vegada es posen sistemes d’informació seriosos i ens deixem d comèdia. La informació transparent és una assignatura pendent que, fins ara, sembla que només interessi a l‘hora dels discursos. Tant és que siguin d’esquerres o dretes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació