Enric I. Canela

L’Estatut de l’estudiant avança. Les reunions entre el secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta, i el director general d’Universitats, Felipe Pretriz, amb les associacions d’estudiants van per bon camí. De fet, però, es reuneixen amb una associació que es diu Coordinadora de Representantes de Estudiantes de Universidades Públicas (CREUP), que com es pot veure no representa als estudiants catalans. Una vegada més es pot observar la distància que hi entre Catalunya i la resta de l’Estat. Estic segur que les autoritats ministerials mantindran els contactes oportuns amb els estudiants catalans. Potser algun lector estudiant podria comletar aquesta notícia.

2 respostes a “L’Estatut de l’estudiant sense Catalunya?”

 1. a 11 oct. 2008 a les 11:12 Joan Gil Oliveras

  La CREUP no és una organització estudiantil. És una coordinadora.

  El que vull dir és que per exemple, si volen parlar amb els estudiants el que seria coherent és parlar amb els sindicats estudiantils amb més potència a l’Estat espanyol. No només estan a Catalunya però des d’aquí és on hi ha més militància.

  Pel que fa a l’AEP està lligada arreu d’Espanya amb Estudiantes en Movimento (coordinadora d’organitzacions estudiantils espanyoles).

  Si encara no han parlat amb EeM és que no estan parlant amb ningú.

 2. a 12 oct. 2008 a les 12:08 enriccanela

  Joan,
  Gràcies. Aquesta és una discussió que vaig mantenir fa 3 anys amb l’antic secretari d’Estat. Ells deien que havia de ser una organització estatal la que ho lligués tot.
  Ple que sembla no han parlat amb ningú.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació